Άρδην, να αλλάξουμε ρότα· άρδην, να αποκαθηλώσουμε το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα·

Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

Διαμαρτύρονται οι κάτοικοι του Αγ. Αθανασίου στις Αχαρνές για την εικόνα της περιοχής τους



Με ξεχασμένη γωνιά μοιάζει η συνοικία του Αγίου Αθανασίου στις Αχαρνές, η οποία παραμένει παρατημένη, εδώ και χρόνια, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να έχουν πλέον αγανακτήσει και να διαμαρτύρονται έντονα για τις συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή τους. Δημόσια οικόπεδα με χόρτα πάνω από μισό μέτρο, σκουπίδια και οι απούσες υποδομές που είτε δεν έχουν ολοκληρωθεί είτε δεν έχουν καν κατασκευαστεί, όπως πλατεία και παιδική χαρά, αποτελούν τα βασικά προβλήματα των κατοίκων.

Παράλληλα, οι κάτοικοι διαμαρτύρονται για την εικόνα της οδού Ναζλίου η οποία αν και στα χαρτιά των υπηρεσιών του δήμου φαίνεται ασφαλτοστρωμένη, στην πραγματικότητα είναι η μισή χωματόδρομος και το υπόλοιπο κομμάτι της στρωμένο με άσφαλτο. Παρά τις επανειλημμένες κρούσεις στον Δήμο, οι κάτοικοι του Αγίου Αθανασίου- όπως λένε- δεν έχουν βρει την ανταπόκριση που πρέπει. Κάθε χρόνο η εικόνα της περιοχής επιβαρύνεται κι όσο δεν διαμορφώνονται οι χώροι και δεν κατασκευάζονται οι απαραίτητες υποδομές τόσο η κατάσταση θα διογκώνεται. “Πρόσφατα βρήκαμε φίδι στα χόρτα που υπάρχουν στην υποτιθέμενη πλατεία, η οποία δεν έχει διαμορφωθεί. Φοβόμαστε για τα παιδιά κι εμάς τους ίδιους και γι΄αυτό ζητάμε να γίνει κάτι άμεσα”.

Όπως τονίζουν η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και περιμένουν άμεσα να γίνουν ενέργειες από τον δήμο ώστε σταδιακά ν΄αρχίσει να δίνεται λύση στα προβλήματά τους. 




 http://doxthi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου