Άρδην, να αλλάξουμε ρότα· άρδην, να αποκαθηλώσουμε το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα·

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΣΤΑ Α΄& Β΄ΚΑΠΗ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ


Ένας σημαντικός πυλώνας δράσης για τα Κέντρα Ανοικτής Προστασίας Ηλικιωμένων της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Αγίων Αναργύρων Καματερού είναι αυτός της Δια Βίου Μάθησης.
Αναγνωρίζοντας το δικαίωμα στους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας στη μάθηση καθώς και στην ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων δόθηκε η ευκαιρία σε μέλη του Α΄& Β΄ΚΑΠΗ Αγίων Αναργύρων να παρακολουθήσουν πρόγραμμα εκμάθησης αγγλικής γλώσσας (2016-2017). Απώτερος στόχος του προγράμματος η διατήρηση σε καλή κατάσταση της νοητικής λειτουργίας των συμμετεχόντων και συμμετεχουσών. Έρευνες τα τελευταία χρόνια επισημαίνουν πως η εκμάθηση μιας ξένης γλώσσας μόνο ευεργετικά μπορεί να λειτουργήσει σε έναν άνθρωπο καθώς επιβραδύνει σημαντικά την άνοια της Τρίτης Ηλικίας.
Ωστόσο, η υλοποίηση του εν λόγω προγράμματος δεν θα ήταν εφικτή αν δεν είχαμε την έμπρακτη συμπαράσταση της κ Καφαντάρη, από τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών Καφαντάρη που βρίσκονται στο Δήμο Αγίων Αναργύρων, η οποία ανιδιοτελώς παρείχε την εκπαιδευτική υποστήριξη του προγράμματος. Με ευαισθησία και συνέπεια στάθηκε αρωγός στην προσπάθεια που κατέβαλαν τα μέλη των ΚΑΠΗ μας και για αυτό της είμαστε ευγνώμονες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου