Άρδην, να αλλάξουμε ρότα· άρδην, να αποκαθηλώσουμε το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα·

Παρασκευή 3 Αυγούστου 2018

Έναρξη αιτήσεων για το κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ στο δήμο Πετρούπολης


Σας ενημερώνουμε ότι όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας, από τις 31 Ιουλίου 2018 ενεργοποιείται η δυνατότητα υποβολής αίτησης ένταξης στο Κοινωνικό Τιμολόγιο ΔΕΗ 2018 (Κ.Ο.Τ.) με βάση τα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια του φορολογικού έτους 2017.

Απαραίτητη προϋπόθεση για την υποβολή αίτησης είναι, όλα τα πρόσωπα που δηλώνονται ως μέλη του νοικοκυριοα έχουν υποβάλει δήλωση φόρου εισοδήματος, εφόσον υποχρεούνται.
Την υποχρέωση υποβολής νέας αίτησης έχουν και όσοι έχουν ενταχθεί στο Κοινωνικό Τιμολόγιο ΔΕΗ 2018 κατά το παρελθόν, προκειμένου να αξιολογηθεί εκ νέου η υπαγωγή τους, με βάση τα στοιχεία του φορολογικού έτους 2017.
Όσοι δεν πληρούν πλέον τα κριτήρια ένταξης θα μπορούν να αξιοποιούν το Κοινωνικό Τιμολόγιο ΔΕΗ 2018 μέχρι την 30η Νοεμβρίου 2018, οπότε και θα έχει παρέλθει ένας μήνας (όπως προβλέπει ο νόμος) από την λήξη της προθεσμίας για την υποβολή δηλώσεων φόρου εισοδήματος φυσικών προσώπων σε όλη τη χώρα (μετά και την παράταση μέχρι την 30η Οκτωβρίου για τις πυρόπληκτες περιοχές).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι δικαιούχοι του προγράμματος Κοινωνικού Οικιακού Τιμολογίου (ΚΟΤ) έχουν δυνατότητα αίτησης ένταξης έως 31/08/18.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για την εγγραφή τους στο idika.gr/kot/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου