Άρδην, να αλλάξουμε ρότα· άρδην, να αποκαθηλώσουμε το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα·

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2018

ΚΑΜΑΤΕΡΟ: Μετέτρεψαν μπαρ σε νηπιαγωγείο!!!

Εκτεθειμένη είναι η δημοτική αρχή ύστερα από το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ που παίχθηκε στο χθεσινοβραδινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ για την προχειρότητα με την οποία, ο δήμος προσπαθεί να μετατρέψει ένα πρώην νυχτερινό μπάρ ("Άποψη") σε νηπιαγωγείο!!!Ο λόγος που συνέβησαν όλα αυτά ήταν ότι υπήρχαν υπεράριθμα παιδιά στο 1ο Νηπιαγωγείο Καματερού και όσα νήπια περίσσευαν δόθηκε η εντολή να μεταφερθούν απροειδοποίητα σε άλλο οίκημα με συνέπεια να βρεθούν ο γονείς στην δυσάρεστη θέση ο νέος σχολικός χώρος να είναι ένα πρώην νυκτερινό μαγαζί (μπαρ) της περιοχής.
Το ακόμη πιο εξωφρενικό σύμφωνα με τις καταγγελίες των γονιών αλλά και του ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ ήταν, ότι ο συγκεκριμένος χώρος, είναι ακόμη  υπό διαμόρφωση οπότε ούτε τα παιδιά μπορούσαν να μπουν μέσα στις τάξεις , ούτε υπήρχαν και οι ανάλογες υποδομές (τουαλέτες, κουζινάκι) με τις ταμπέλες να κρέμονται ακόμη εκεί.
Τέλος αρνητική ήταν και η εικόνα του Δημάρχου Νίκου Σαράντη αφού αντί να αναλάβει, μέρος της ευθύνης (ελλιπής ενημέρωση στους γονείς) για το μπάχαλο που δημιουργήθηκε ουσιαστικά τις...μετέφερε αλλού και ανέφερε χαρακτηριστικά:
 "ότι τον Ιούλιο ενημερώθηκε ότι θα χρειαστεί επιπλέον χώρος για τα παιδιά του νηπιαγωγείου και από τις τρεις χώρους που είχαν δηλώσει ενδιαφέρον η καφετέρια πληρούσε τις απαραίτητες προϋποθέσεις. «Υπήρξαν τρεις χώροι που είχαν επιλεχθεί για να νοικιαστούν για νηπιαγωγείο. Οι τρεις επιτροπές που συνεδρίασαν, του υπουργείου Παιδείας, η Εφορία και η Πολεοδομία, αποφάσισαν ότι αυτό το κτίριο έχει τις προδιαγραφές για νηπιαγωγείο. Από εκεί και πέρα ξεκίνησε μια διελκυστίνδα της γραφειοκρατίας και για αυτό τα παιδιά δεν ξεκίνησαν στην ώρα τους».
Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ ΕΔΩ (από το 37:05 και μετά).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου