Άρδην, να αλλάξουμε ρότα· άρδην, να αποκαθηλώσουμε το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα·

Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019

Ακαδημία Γονέων Δήμου Ιλίου «Από το Α έως το Ω»


Ακαδημία Γονέων θα λειτουργήσει ο Δήμος Ιλίου, σε συνεργασία με τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ.) της Β΄ Παιδιατρικής Κλινικής Πανεπιστημίου Αθηνών,
του Νοσοκομείου Παίδων «Παναγιώτη & Αγλαΐας Κυριακού», υπό την επιστημονική εποπτεία του Ιατροκοινωνικού Κέντρου (ΙΑΚ) Ιλίου, με σκοπό την εκπαίδευση και τη στήριξη κάθε γονέα, προκειμένου να μπορεί να ανταποκριθεί με επιτυχία στον σύνθετο ρόλο του, όπως αυτός διαμορφώνεται στη σύγχρονη κοινωνία.
Το πρόγραμμα της Ακαδημίας Γονέων περιλαμβάνει 6 δίωρες συναντήσεις, για θέματα υγείας και συμπεριφοράς στην παιδική και κυρίως στην εφηβική ηλικία από έγκριτους ομιλητές, οι οποίες θα λάβουν χώρα στο Καλλιτεχνικό Καφενείο «Θ. Αγγελόπουλος», στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα Μερκούρη» (Αγίου Φανουρίου 99, Ίλιον).
Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος για την υλοποίηση της πρωτοβουλίας:
«Ο ρόλος του γονέα μαθαίνεται στην πράξη. Δεν γεννιέται κανείς γνωρίζοντας πώς να συμπεριφέρεται και πως να ενεργεί ως γονέας. Είναι κάτι για το οποίο εκπαιδεύεσαι καθημερινά, ενημερώνεσαι και διαρκώς εξελίσσεσαι.
Η Ακαδημία Γονέων, καθώς και άλλων παρόμοιων δράσεών μας όπως, οι συναντήσεις γονέων και οι Σχολές Γονέων Προσχολικής Ηλικίας, στοχεύουν, ακριβώς, στην στήριξη του γονικού ρόλου και στην ανάπτυξη δεξιοτήτων κατάλληλων για την ανατροφή και την φροντίδα των
παιδιών.»
Για περισσότερες πληροφορίες, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει με το Ιατροκοινωνικό Κέντρο Ιλίου (Θέτιδος 24 & Αιακού, Ίλιον), στο τηλέφωνο 2102619772, εργάσιμες ημέρες και ώρες 10.00 έως 14.00, καθώς και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση iak.iliou@gmail.com.
Δείτε το πρόγραμμα της Ακαδημίας Γονέων Δήμου Ιλίου:
http://www.ilion.gr/web/guest/dt/archive/21286

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου