Άρδην, να αλλάξουμε ρότα· άρδην, να αποκαθηλώσουμε το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα·

Κυριακή 19 Μαΐου 2019

Εκλογές: “Κολυμβήθρα του Σιλωάμ” ή “Καιάδας”, για τους εγκληματίες της πολιτικής;


του Όθωνα Ιακωβίδη υποψήφιου δημοτικού συμβούλου με τον συνδυασμό «Αθήνα για την Ελλάδα» 
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία! Ζούμε σε ένα matrix, σε μία εικονική πραγματικότητα, φτιαγμένη και συντηρούμενη από την προπαγάνδα του “Συστήματος” που θέλει να την (και την) επιβάλλει σαν “πραγματική πραγματικότητα”…
Μέσα στο “στήσιμο” αυτής της εικονικής πραγματικότητας (που σκοπό έχει να παρουσιάζει την Ολιγαρχία ως Δημοκρατία για να εξαπατά τον πολίτη σε όλα τα επίπεδα της ζωής του προκειμένου να τον λεηλατεί ασύστολα) πρωτεύοντα ρόλο για την παραπλάνηση/εξαπάτηση της κοινωνίας, έχει η διενέργεια εκλογών, καθώς η εκλογή είναι προνόμιο και χαρακτηριστικό της Δημοκρατίας.

Προσέξτε, όμως, τη μικρή διαφορά μεταξύ εκλογών και “εκλογών”, που δημιουργεί τη χαώδη απόσταση μεταξύ Ολιγαρχίας και Δημοκρατίας:
  • Οι εκλογές στη Δημοκρατία γίνονται για την επιλογή της Α ή της Β λύσης στο εκάστοτε πρόβλημα, ενώ οι εκλογές στην Ολιγαρχία αφορούν την ανάθεση στο Α ή στο Β πρόσωπο ή κόμμα, για τη  λύση του εκάστοτε προβλήματος…..
Αυτό, το να επιλέγεις ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ με την ψήφο σου, τη λύση του προβλήματος της κοινωνίας σου, ή να επιλέγεις με την ψήφο σου ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ που θα επιλέξουν ποια θα είναι η λύση του προβλήματος, είναι η διαφορά μεταξύ Δημοκρατίας και Ολιγαρχίας.

Οι εκλογές, λοιπόν, που διεξάγονται από την κυβερνώσα Ολιγαρχία (παντού όπου υφίσταται “Κοινοβουλευτική Δημοκρατία”) είναι “στημένες” και εξ αρχής κίβδηλες, καθώς (με ένα σφικτό πλέγμα πρακτικών εμποδίων) ενώ δεν απαγορεύεται, ποτέ δεν επιτρέπεται στον λαό  να καταφέρει, μέσα από τις εκλογές, την ανατροπή της καθεστώσας Ολιγαρχίας.
Οι εκλογές που διεξάγονται από την Ολιγαρχία αυτή, το μόνο που (πρακτικά) επιτρέπουν να γίνει, είναι η αλλαγή στην κυβερνητική εξουσία, κομμάτων και προσώπων, πιστών υπηρετών της.
Αποτέλεσμα: Είτε κυβερνά το Α, το Β ή το Γ κόμμα, κυβερνά η ίδια πολιτικο/οικονομική Ολιγαρχία.
Έτσι, για την Ολιγαρχία αυτή, είτε κυβερνά το Α κόμμα είτε ο πολιτικός του αντίπαλος, δεν έχει καμία απολύτως σημασία. Επί της ουσίας, συνεχίζει να κυβερνά αυτή και να διαφυλάσσει ή να προωθεί τα συμφέροντα της.
Απόδειξη του γεγονότος αυτού, αποτελεί η απογραφή των αποτελεσμάτων αυτής της πρακτικής σε κάθε μέρος του κόσμου που εφαρμόζεται η “Κοινοβουλευτική Δημοκρατία”:
  • Οι πολλοί υποφέρουν βασανιστικά, προκειμένου κάποιοι (πολύ λίγοι) να  ζουν στη χλιδή!!

Πέραν όλων αυτών, οι εκλογές που διεξάγονται από την Ολιγαρχία αυτή, έχουν κι έναν άλλο σκοπό: Λειτουργούν ως “Κολυμβήθρα του Σιλωάμ” μέσα στην οποία ξεπλένονται τα εγκλήματα που διέπραξαν οι πολιτικοί, αφού “ο λαός μίλησε” και, είτε τους επανεξέλεξε, οπότε ενέκρινε τα εγκλήματα που διέπραξαν (οπότε μπορούν να συνεχίσουν να τα διαπράττουν) είτε δεν τους εξέλεξε, οπότε “πλήρωσαν” γι’ αυτά, με το “πολιτικό κόστος” που έχουν, ως μη κυβερνώντες, πλέον!!….

Η μόνη ελπίδα για την ανατροπή αυτής της αφόρητης κατάστασης, βρίσκεται μέσα στο ότι αυτή η ανατροπή “δεν απαγορεύεται”.
Αυτό το σημείο αποτελεί και την “Αχίλλειο Πτέρνα” τού καθεστώτος Ολιγαρχικού πολιτικού συστήματος που παρουσιάζεται ως Δημοκρατία.
Αν μπορέσουμε να στοχεύσουμε και να χτυπήσουμε σωστά, μπορούμε να το “σκοτώσουμε”.
Πρέπει, λοιπόν, να βρούμε τρόπο να μετατρέψουμε τις εκλογές που η Ολιγαρχία διεξάγει, από “κολυμβήθρα του Σιλωάμ”, σε “καιάδα” της εκτρωματικής Ολιγαρχίας.
Αυτός είναι και ο λόγος που μετέχω (με ρόλο κομπάρσου) στη διαδικασία των εκλογών με τον Δημοτικό Συνδυασμό ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ του Γιώργου Καραμπελιά, ενός συνεπούς αντισυστημικού αγωνιστή.
Ελπίζω πως η εμπλοκή μου αυτή θα βοηθήσει στην ανίχνευση για τη σωστή στόχευση στην “Αχίλλειο πτέρνα” του καθεστώτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου