Άρδην, να αλλάξουμε ρότα· άρδην, να αποκαθηλώσουμε το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα·

Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

Ψήφισμα που κατέθεσε η «Αθήνα για την Ελλάδα» στο Δημοτικό Συμβούλιο για καταδίκη της τουρκικής εισβολής στην Συρία


Ψήφισμα που κατέθεσε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αθήνα για την Ελλάδα» Γιώργος Καραμπελιάς στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων για καταδίκη της τουρκικής εισβολής στην Συρία.
Αναλυτικά το κείμενο:
Ψήφισμα καταδίκης της τουρκικής εισβολής στην Συρία
Κύριε Πρόεδρε,
εκπροσωπώντας την Δημοτική Παράταξη «Αθήνα για την Ελλάδα» σάς καταθέτω πρόταση ψηφίσματος για έγκριση από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων σχετικά με την τουρκική εισβολή στη Συρία, το οποίο έχει ως εξής:

«Το Δημοτικό Συμβούλιο καταδικάζει την εισβολή της Τουρκίας στη βορειοανατολική Συρία ως πράξη παράνομη, που υπονομεύει την ειρήνη και την ασφάλεια στην ευρύτερη περιοχή, και καταγγέλλει επίσης την σε εξέλιξη εθνοκάθαρση των Κούρδων της Συρίας από τον τουρκικό στρατό, αλλά και τις συνεργαζόμενες με αυτόν τζιχαντιστικές δυνάμεις».
«Επιπλέον η εγκατάλειψη των Κούρδων από τις ΗΠΑ και η χλιαρή αντιμετώπιση της εισβολής από τη διεθνή κοινότητα, συνεπάγεται την απελευθέρωση των τζιχαντιστών και την αναβίωση του ISIS, με πιθανές δραματικές συνέπειες για την αύξηση τον προσφυγικών ροών προς την Ελλάδα και τον κίνδυνο διείσδυσης τζιχαντιστών στην Ελλάδα».

Με εκτίμηση,
Γιώργος Καραμπελιάς, δημοτικός σύμβουλος.

To ψήφισμα με κάποιες τροποποιήσεις εγκρίθηκε από το δημοτικό συμβούλιο και σύντομα θα βγει σχετική ανακοίνωση και από τον Δήμο Αθηναίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου