Άρδην, να αλλάξουμε ρότα· άρδην, να αποκαθηλώσουμε το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα·

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

Συγκροτήθηκε το νέο Δ.Σ του Φορέα Διαχείρισης Πάρκου Τρίτση



Με αρκετή καθυστέρηση από την ημέρα που ο υπουργός Περιβάλλοντος Κωστής Χατζηδάκης ανακοίνωσε ότι περνά στα χέρια της περιφέρειας Αττικής και χωρίς δομικές αλλαγές, δημοσιοποιήθηκαν τα νέα μέλη που θα συγκροτούν το Φορέα Διαχείρισης του Πάρκου Τρίτση.

Θετικό στοιχείο η επάνοδος εκπροσώπου του Δήμου Ιλίου στο διοικητικό συμβούλιο του Φορέα (και μάλιστα στο ανώτατο επίπεδο) γεγονός που σημαίνει ότι θα έχει πλέον λόγο για τα τεκταινόμενά του, αφού άλλωστε το μεγαλύτερο κομμάτι του πάρκου βρίσκεται στα διοικητικά όριά του. Αντίθετα, εντύπωση προκαλεί η απουσία αιρετού από το Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού, ο οποίος επέλεξε να εκπροσωπηθεί από τον γενικό του γραμματέα.
Πρόεδρος, όπως αναμενόταν και από τις δημοσιογραφικές πληροφορίες, ορίστηκε ο Αντιπρύτανης Έρευνας και Δια Βίου Εκπαίδευσης, καθηγητής του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Σταύρος Ζωγραφάκης και αναπληρωτής πρόεδρος ο Δημήτρης Μαυροειδάκος, διοικητικός υπάλληλος της ΣΤΑ.ΣΥ.
Ως τακτικά μέλη ορίστηκαν ο οικονομολόγος Γιώργος Κώττης, ο δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, ο γ.γ. του Δήμου Αγίων Αναργύρων-Καματερού Βασίλης Αναλυτής, η αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Δήμου Ιλίου για το περιβάλλον και τον πολιτισμό Ανδριάννα Ζησιμάτου-Καλομοίρη, καθώς και οι περιφερειακοί σύμβουλοι Δυτικού Τομέα Χαράλαμπος Αλεξανδράτος και Μαρία Αγγελοπούλου.
Η θητεία του νέου διοικητικού συμβουλίου θα είναι τριετής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου