Άρδην, να αλλάξουμε ρότα· άρδην, να αποκαθηλώσουμε το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα·

Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2017

Δήμος Φυλής : Εκμισθώνεται το στρατόπεδο «ΛΙΟΣΗ»Με εκμισθώσεις ανενεργών στρατοπέδων και άλλων ακινήτων μέσω πλειοδοτικών διαγωνισμών, η Υπηρεσία Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας Ενόπλων Δυνάμεων
ανακοινώνει οικονομικά οφέλη συνολικού ύψους 13.556.148,362 €. Συγκεκριμένα, η Υπηρεσία εκμισθώνει το Στρατόπεδο "ΛΙΟΣΗ" -το οποίο το 2015 είχε ανοίξει για την στέγαση προσφύγων- καθώς και τρία ακίνητα ιδιοκτησίας της στην Αθήνα συν ένα στην Καβάλα, στους πλειοδότες σχετικών διαγωνισμών για μακρόχρονες εκμισθώσεις με πρόβλεψη για παράταση αυτών, εξασφαλίζοντας όφελος εκατομμυρίων ευρώ.
Δείτε την σχετική ανακοίνωση για το Στρατόπεδο Λιόση από την Υπηρεσία Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας Ενόπλων Δυνάμεων.  
Κατά το πρώτο πακέτο διαγωνισμών, το οποίο διενεργήθηκε τον Απρίλιο 2017, αναδείχθηκε πλειοδότης για το ακίνητο του πρώην Στρατοπέδου «Λιόση», ιδιοκτησίας Τ.ΕΘ.Α., με μηνιαίο μίσθωμα (3.400,00€) για εικοσιπέντε (25) έτη με δυνατότητα παράτασης για άλλα εικοσιπέντε (25) έτη, με ελάχιστη αναπροσαρμογή 1% το χρόνο. Το συνολικό οικονομικό όφελος για την Υπηρεσία από τη συγκεκριμένη σύμβαση μισθώσεως (για εικοσιπέντε (25) έτη) θα είναι κατ΄ ελάχιστον 1.152.322,54 €.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου