Άρδην, να αλλάξουμε ρότα· άρδην, να αποκαθηλώσουμε το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα·

Τετάρτη 23 Αυγούστου 2017

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΑΤΤΙΚΗ  
 Αγαπητοί συμπολίτες, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα, και συγκεκριμένα από την έναρξη της θερινής περιόδου, έχουν παρουσιασθεί πολλά κρούσματα δολιοφθοράς από άγνωστο/αγνώστους.
   Συγκεκριμένα, έχουν επανειλημμένως διαπιστωθεί καταστροφές του συστήματος ποτίσματος στους χώρους πρασίνου του Δήμου, ενώ έχουν κοπεί (με τρόπο ακριβείας) τα καλώδια του ρεύματος στα ποτιστικά (ηλεκτροβάνες). Τα κρούσματα εντοπίστηκαν στους χώρους του Δημ. Κοιμητηρίου, της πλατείας “Ηρώ”, του γραμμικού Πάρκου “Πεύκα Βέρδη”, της οδού Κωνσταντινουπόλεως, καθώς και στην πλατεία που βρίσκεται στην συμβολή των οδών Θεσσαλίας & Ελαιών.
   Οι απαράδεκτες αυτές ενέργειες θέτουν σε κίνδυνο την ζωή μικρών παιδιών (αφού οι δράστες ξεβίδωσαν τα μπουλόνια από τις κούνιες στις παιδικές χαρές του Αγ. Δημητρίου, της Παναγίτσας και του “Άρη Θεοχάρη”)!!!

   Η Δημοτική Αρχή έχει ήδη καταγγείλει τα συμβάντα στο Αστυνομικό Τμήμα Πετρούπολης, ζητώντας παράλληλα να πραγματοποιείται επιπλέον αστυνόμευση σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους της πόλης.
   Επιπλέον, στην προσπάθειά της να αποφεύγονται τέτοιου είδους γεγονότα, έχει συνεννοηθεί με κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι έχουν αναλάβει να κλειδώνουν τις παιδικές χαρές του Αγ. Δημητρίου, του «Αρη Θεοχάρη» και της παιδικής χαράς που βρίσκεται στην οδό Κωνσταντινουπόλεως (αφού δυστυχώς η κυβέρνηση δεν εξασφαλίζει στους δήμους τον απαραίτητο αριθμό προσωπικού, ώστε να υπάρχουν φύλακες στις παιδικές χαρές).
   Δεν είναι δυνατόν να γνωρίζουμε εάν πίσω από αυτές τις απαράδεκτες ενέργειες υπάρχει κάποια σκοπιμότητα ή αν πρόκειται για το “παιχνίδι” κάποιων νεαρών. Όπως και να ‘χει, πρέπει αδιαμφισβήτητα να σεβόμαστε όχι μόνο το οικονομικό κόστος (την επιβάρυνση των πολιτών στα δημοτικά τέλη) που απαιτείται για την διατήρηση των κοινόχρηστων αυτών χώρων, αλλά κυρίως, να αντιληφθούμε το ότι συντελούν στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών, αφού αποτελούν μέρη αναψυχής για όλους και ειδικά για τα μικρά παιδιά.
   Για αυτό και είναι απαραίτητο να μεριμνούμε ανελλιπώς για την καθημερινή φροντίδα και τη διαφύλαξη των υποδομών της πόλης μας και να είμαστε σε διαρκή επαγρύπνηση (σε περίπτωση που οποιοσδήποτε αντιληφθεί οποιαδήποτε ύποπτη κίνηση, να ειδοποιήσει επί τόπου το Αστυνομικό Τμήμα και τον Δήμο Πετρούπολης), ώστε να προλάβουμε την εκδήλωση παρόμοιων συμβάντων και να έχουμε μια πόλη με ασφαλείς παιδικές χαρές και γενικά με όμορφους και καθαρούς χώρους πρασίνου.

                                                    Η Διοίκηση του Δήμου Πετρούπολης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου