Άρδην, να αλλάξουμε ρότα· άρδην, να αποκαθηλώσουμε το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα·

Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

Επεκτείνεται από 1η Οκτωβρίου η λεωφορειακή γραμμή Πειραιάς - Αγ. Ανάργυροι


Φωτογραφία: Eurokinissi 
Στην επέκταση της διαδρομής της λεωφορειακής γραμμής 420 «Πειραιάς - Αγ. Ανάργυροι (μέσω Κηφισού)» στο Δήμο Πειραιά και την μεταφορά της αφετηρίας από τον Αγ. Διονύσιο στην Ακτή Βασιλειάδη, εντός της πύλης Ε1 του λιμένα Πειραιά προχωρεί ο ΟΑΣΑ.
Στόχος της εταιρείας είναι με την επέκταση της γραμμής και τη μεταφορά της αφετηρίας να αναβαθμιστεί η εξυπηρέτηση των εργαζομένων και επισκεπτών των εγκαταστάσεων του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, του τελωνείου και του αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος.
Η λεωφορειακή γραμμή 420 Πειραιάς - Αγ. Ανάργυροι (μέσω Κηφισού) είναι μια διαδημοτική γραμμή που έχει τα άκρα της στους Δήμους Πειραιά και Αγ. Αναργύρων. Διέρχεται από τη Λ. Κηφισού, συνδέοντας δυτικά προάστια (Νίκαια, Α.Ι. Ρέντης, Αιγάλεω, Περιστέρι, Αγ. Ανάργυροι) της Αττικής, καθώς και τον υπεραστικό σταθμό λεωφορείων
ΚΤΕΛ Κηφισού με τον Πειραιά και το λιμάνι.
Η νέα αφετηρία και η τροποποιημένη διαδρομή θα λειτουργεί καθημερινά από την έναρξη των δρομολογίων έως τις 20:00, ενώ στο υπόλοιπο της ημέρας θα έχει αφετηρία, όπως και σήμερα στον Άγιο Διονύσιο, καθώς οι πύλες του λιμένα κλείνουν κατά τις νυχτερινές ώρες.

Πηγή: iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου