Άρδην, να αλλάξουμε ρότα· άρδην, να αποκαθηλώσουμε το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα·

Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017

ΧΥΤΑ Φυλής -Καταγγελία εργαζομένων: Μπαίνουν απορριμματοφόρα του Δ.Αμαρουσίου με λευκές πινακίδες



Την πλημμελή εφαρμογή των διαδικασιών ελέγχου στην είσοδο του ΧΥΤΑ Φυλής, καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι στο  οργανισμό.

Όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν υπάρχει αναφορά εργαζομένου ότι δύο οχήματα του Δήμου Αμαρουσίου με λευκές πινακίδες πραγματοποίησαν το πρώτο επτάμηνο του 2017 χίλια δρομολόγια απορριμμάτων, μεταφέροντας απόβλητα, τα οποία, όπως διαπίστωσαν τόσο ο συγκεκριμένος εργαζόμενος, όσο και ο επόπτης βάρδιας, δεν είχαν καμία σχέση με δημοτικά απορρίμματα.

Οι εργαζόμενοι στο ΧΥΤΑ, υπογραμμίζουν στην καταγγελία τους, ότι υπάρχουν σοβαρά ερωτήματα για τον τόπο φόρτωσης, μετά την αποκάλυψη ότι τα εν λόγω οχήματα προλάβαιναν να εισέλθουν στον ΧΥΤΑ σε χρόνο που δεν επαρκούσε για την μετάβασή τους στον Δήμο, την επαναφόρτωση και την επιστροφή τους.

Μάλιστα οι εργαζόμενοι αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο τα απορριμματοφόρα του δήμου να μην μετέφεραν σκουπίδια, αλλά απόβλητα άλλου είδους, τα οποία «έθαβαν τσάμπα»!

Μάλιστα υπενθυμίζουν ότι «ουδείς αντέδρασε όταν η προηγούμενη Διοίκηση κατάργησε την υπηρεσία φύλαξης του ΧΥΤΑ που είχε δημιουργηθεί από τότε Διευθυντή Κ. Μνηματίδη και ήταν εντεταλμένη για τον έλεγχο των εισερχομένων φορτίων» και αναρωτιούνται: «Ποιους σκοπούς εξυπηρετούσε η ενέργεια αυτή;».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου