Άρδην, να αλλάξουμε ρότα· άρδην, να αποκαθηλώσουμε το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα·

Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Ξεσηκώνονται κάτοικοι στη Φυλή από τους «φουσκωμένους» λογαριασμούς νερού


Αναβρασμός επικρατεί στους κατοίκους της δημοτικής ενότητας Φυλής, από τους «φουσκωμένους» λογαριασμούς νερού που λαμβάνουν οι κάτοικοι στα χέρια τους σωρηδόν το τελευταίο διάστημα. Ιδιαίτερα στην περιοχή Ζαιτώ, τα «ραβασάκια» φτάνουν με με δεκάδες εκατοντάδες ευρώ στα κατάστιχά τους.

Με φωνές και διαμαρτυρίες έχουν γεμίσει, σύμφωνα με πληροφορίες, τις τελευταίες ημέρες τα γραφεία στο δημοτικό κατάστημα της κοινότητας, καθώς κάτοιοι της Φυλής καλούνται να πληρώσουν υπέρογκα ποσά σε λογαριασμούς νερού, πολλοί από τους οποίους υπερβαίνουν τα 500-600 ευρώ. Το κλίμα είναι τόσο αρνητικό που, κατά τις ίδιες πληροφορίες, έχει γίνει αιτία έντονων καυγάδων μεταξύ του αντιδημάρχου Σπύρου Μπρέμπου και της προέδρου του τοπικού συμβουλίου Ελένης Λιάκου.
Από το θόρυβο που προκλήθηκε αναγκάστηκε να παρέμβει ο δήμαρχος Χρήστος Παππούς, ο οποίος χαρακτήρισε το θέμα «λήξαν» και υποσχέθηκε ότι στο δημοτικό συμβούλιο της 18ης Δεκεμβρίου θα φέρει εισήγηση στο δημοτικό συμβούλιο.


 http://doxthi.gr/52957/xesikononte-katiki-sti-fyli-apo-tous-fouskomenous-logariasmous-nerou-lixan-to-thema-ipe-o-pappous/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου