Άρδην, να αλλάξουμε ρότα· άρδην, να αποκαθηλώσουμε το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα·

Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

Ξεκινούν το Κοινωνικό Παντοπωλείο και η Παροχή Συσσιτίου στο Δήμο Αγ. Βαρβάρας


Ξεκινούν σήμερα τη λειτουργία τους το Κοινωνικό Παντοπωλείο και η Παροχή Συσσιτίου, δύο σημαντικές κοινωνικές δομές του Δήμου που υποστηρίζουν άτομα και οικογένειες που αδυνατούν να καλύψουν βασικές βιοτικές τους ανάγκες. 
Το Κοινωνικό Παντοπωλείο διανέμει τρόφιμα, είδη παντοπωλείου, κατεψυγμένα προϊόντα, είδη ατομικής υγιεινής, είδη ένδυσης, υπόδησης, οικιακού εξοπλισμού, παιχνίδια κλπ καινούρια ή χρησιμοποιημένα καθώς και είδη ψυχαγωγίας, σε οικογένειες που δεν εντάσσονται σε άλλο πρόγραμμα υλικής βοήθειας (ΤΕΒΑ, κα). 
Η Παροχή Συσσιτίου προσφέρει καθημερινά γεύματα σε άτομα που διαβιούν φτωχικά και δεν μπορούν να παρασκευάσουν φαγητό στο σπίτι τους, λόγω έλλειψης υποδομών ή αδυναμίας αυτοεξυπηρέτησης (χρόνια ασθένεια, αναπηρία, προχωρημένο γήρας) με προτεραιότητα στα παιδιά. Οι δύο υπηρεσίες εντάσσονται στη «Δομή Παροχής Βασικών Αγαθών Δήμου Αγίας Βαρβάρας: Κοινωνικό Παντοπωλείο, Παροχή Συσσιτίου, Κοινωνικό Φαρμακείο» έργο που χρηματοδοτείται στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος «Αττική 2014-2020» στον άξονα προτεραιότητας (09) – από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο. Με την ολοκλήρωση των διαδικασιών στελέχωσης θα ξεκινήσει τη λειτουργία του και το Κοινωνικό Φαρμακείο της Δομής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου