Άρδην, να αλλάξουμε ρότα· άρδην, να αποκαθηλώσουμε το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα·

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018

Επανέρχονται τα δρομολόγια του Προαστιακού στη γραμμή Άνω Λιόσια – Αεροδρόμιο




ΤΡΑΙΝΟΣΕ, Προαστιακός
Τερματικός σταθμός για τα δρομολόγια του Προαστιακού προς αεροδρόμιο θα είναι και πάλι τα Άνω Λιόσια από το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου, όπως ανέφεραν το blog τους οι μηχανοδηγοί της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.



Έτσι τα δρομολόγια Αεροδρόμιο – ΣΚΑ – Αεροδρόμιο και Κορωπί – ΣΚΑ – Κορωπί θα έχουν πλέον αφετηρία και τερματικό σταθμό τα Άνω Λιόσια, μια εξέλιξη που περίμεναν οι κάτοικοι της Φυλής και των όμορων δήμων από τον περασμένο Σεπτέμβριο.
Υπενθυμίζεται ότι, όπως είχε αναφέρει σε επιστολή του προς το διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΣΕ το Δεκέμβριο, ο επικεφαλής της ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Δημήτρης Μπουραΐμης, η μεταφορά του τερματικού σταθμού στο ΣΚΑ οφειλόταν σε βλάβη που είχε προκληθεί πριν 4 χρόνια, στο τμήμα της σιδηροδρομικής γραμμής ΣΚΑ – ΛΙΟΣΙΑ – ΣΚΑ από διερχόμενη αμαξοστοιχία και η οποία μέχρι σήμερα – παρά το εξαιρετικά χαμηλό της κόστος – δεν είχε αποκατασταθεί. Επιπλέον, είχε σημειώσει ότι για εσωτερική εξυπηρέτηση μεταξύ ΟΣΕ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ είχε ήδη ανοίξει η γραμμή ΘΡΙΑΣΙΟ – ΣΚΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ αλλά παρόλα αυτά δεν έχει συνδεθεί το επιβατικό κομμάτι μεταξύ ΣΚΑ – ΛΙΟΣΙΑ – ΣΚΑ, κάτι που έγινε τώρα.


http://doxthi.gr/55466/epanerchonte-ta-dromologia-tou-proastiakou-sti-grammi-ano-liosia-aerodromio/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου