Άρδην, να αλλάξουμε ρότα· άρδην, να αποκαθηλώσουμε το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα·

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Καματερό: Αγνοούνται...δρόμοι, πεζοδρόμια και προτομές!



Μία μικρή βόλτα να κάνεις στις γειτονιές του Καματερού  και θα διαπιστώσεις ότι εκτός από το γνωστό και χρόνιο πρόβλημα με την καθαριότητα και τα σκουπίδια υπάρχει και η υποβάθμιση στον Δήμο μας σε έργα οδοποιίας και πεζοδρόμησης.
Να θυμίσουμε, ΔΩΔΕΚΑ χρόνια (12)  στους Αγίους Αναργύρους και ΟΚΤΩ χρόνια (8) δήμαρχος στο Καματερό ο κ. Σαράντης με μηδενικό έργο.

Πεζοδρόμια ανύπαρκτα  ή διαλυμένα, δρόμοι γεμάτοι λακκούβες και με πολλές  κακοτεχνίες, αποτελούν πηγή κινδύνου για την ασφάλεια των πεζών όσο και για εκείνους που οδηγούν αυτοκίνητο.
Αν τύχει και βρέξει τότε ο κίνδυνος μεγαλώνει ακόμη περισσότερο αφού τα προηγούμενα χρόνια στο Καματερό ζήσαμε πολύ δυσάρεστες καταστάσεις.
Σε κεντρικούς δρόμους του Γεροβουνού, του Άτταλου και άλλων συνοικιών του Καματερού οι κάτοικοι βιώνουν την συνεχή υποβάθμιση, η ασφάλεια των πολιτών από τις ανύπαρκτες διαβάσεις, τα χαλασμένα πεζοδρόμια και την κακή ποιότητα των δρόμων είναι τεράστιος και δεν φαίνεται φως στο τούνελ.
Μάλιστα το φαινόμενο αυτό παρατηρείται έξω από σχολεία, νηπιαγωγεία, αθλητικούς χώρους  δηλαδή σε μέρη που είναι πολυσύχναστοι από παιδιά και γονείς.


Το Καματερό έχει εγκαταλειφθεί στο έλεος του Θεού και η αδιαφορία της δημοτικής αρχής και των συνεργατών της είναι πλέον τραγική.
Παρακάτω δείτε ενδεικτικά μερικές φωτογραφίες που πιστοποιούν την εγκατάλειψη ενώ η εικόνα της πόλης είναι

τόσο άσχημη ώστε μέχρι και οι προτομές λείπουν ιστορικών προσώπων από τις πλατείες μας (δείτε παρακάτω την τελευταία φωτογραφία).


   Σπασμένο πεζοδρόμιο στην Δ. Γούναρη και Άρεως





Μία από τις δεκάδες λακκούβες στην πόλη του Καματερού που δεν συγκινεί την δημοτική αρχή για να την κλείσει  (Κλειστό γήπεδο Καματερού, επί της Αγίου Νεκταρίου).







 

Ανύπαρκτο πεζοδρόμιο σε μία από τις πιο κεντρικές οδούς του Καματερού ( Κ. Παλαμά). Αρκετοί δρόμοι του Καματερού αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα.



  




Σπασμένο πεζοδρόμιο - παγίδα - επί της Κ. Παλαμά 

και Θεοτόκου





 Η προτομή του σπουδαίου πολιτικού και πρωθυπουργού Αλεξ. Παπαναστασίου που βρίσκεται στο Καματερό (Άργους και Πύρρου) "απουσιάζει" εδώ και αρκετούς μήνες από την θέση της . Οι υπεύθυνοι του δήμου το γνωρίζουν... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου