Άρδην, να αλλάξουμε ρότα· άρδην, να αποκαθηλώσουμε το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα·

Τρίτη 12 Ιουνίου 2018

Πρώτο βραβείο προγραμματισμού στο 11ο δημοτικό Αχαρνών, σε σχολικό πρωτάθλημα στο Καματερό


Το 1o βραβείο για τον προγραμματισμό απέσπασε η ομάδα ρομποτικής του 11ου δημοτικού Αχαρνών, η οποία συμμετείχε στο 1ο σχολικό πρωτάθλημα ρομποτικής που διοργάνωσε ο σύλλογος γονέων του 1ου δημοτικού Καματερού.
Το Σάββατο 2 Ιουνίου έλαβε μέρος στο Καματερό, με πρωτοβουλία του Γιώργου Λάμπρου (υπεύθυνος υλοποίησης του προγράμματος Ρομποτικής) και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Καματερού το πρώτο σχολικό πρωτάθλημα ρομποτικής στο οποίο συμμετείχαν πολλά σχολεία τόσο από το δήμο Αγ.Αναργύρων-Καματερού(1ο, 7ο, 8ο Δημ. Καματερού, 2ο Γυμνάσιο Καματερού, 4ο, 5ο-10ο, 8ο, 11ο Δημ. Αγίων Αναργύρων) όσο και από άλλους γειτονικούς δήμους (8ο Ν. Φιλαδέλφειας, 11ο Αχαρνών και 22ο Περιστερίου).
Μέσα από τη συμμετοχή τους, οι μαθητές του 11ου δημοτικού πρόβαλλαν, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο -όπως αποδείχτηκε- τις γνώσεις τους στο αντικείμενο του προγραμματισμού. Μετά από αυτή την πρωτιά, ο σύλλογος γονέων αποφάσισε να διοργανώσει, με τη σειρά του,  πρωτάθλημα ρομποτικής τη νέα χρονιά με τη συμμετοχή σχολείων, τόσο από τις Αχαρνές όσο κι από άλλους δήμους (όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν είτε με inbox ,η με τηλέφωνο ή με email sg11acharnon@gmail.com)
Τέλος, στα πλαίσια της πρωτοβουλίας αυτής συγκεντρώθηκαν ρούχα και τρόφιμα για τις άπορες οικογένειες του δήμου Αγ.Αναργύρων-Καματερού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου