Άρδην, να αλλάξουμε ρότα· άρδην, να αποκαθηλώσουμε το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα·

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

Ένωση Γονεών και Κηδεμόνων Ανω Λιοσίων : ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΧΤΙΣΤΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΗ ΦΥΛΗ!!!!!


ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ:  ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ 3 ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΩΝ, 3 ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ, 2 ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ ΚΑΙ 2 ΛΥΚΕΙΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΦΥΛΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΝΗΠΙΩΝ ΣΤΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ  ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΜΟΝΙΜΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ  ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:

 Δημοσιοποίηση αν μη τι άλλο στους πολίτες του Δήμου Φυλής της αυτής ή/ και άλλης πρόσφατης μελέτης σχετικά με τις επιπτώσεις που έχει η χρόνια λειτουργία του ΧΥΤΑ στην περιοχή μας. ΑΛΛΑ ΤΩΩΩΡΑ

 Άμεση σύνταξη του Τοπικού Σχεδίου Δράσης από το Δήμο Φυλής, με παράλληλη εφαρμογή του από όλους τους δήμους

 Όλα αυτά σε συνδυασμό με την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των κατοίκων της Αττικής σχετικά με την εφαρμογή της κυκλικής οικονομίας, δηλαδή ανακύκλωση, κομποστοποίηση, προκειμένου τα υπολείμματα προς ταφή να μειωθούν στο ελάχιστο.

 Την χωροθέτηση ΧΥΤΥ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ στη Δυτική Αττική. Δεν είμαστε αρμόδιοι να ορίσουμε το χώρο, αλλά ΔΕ ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ Η ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ Η ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΟΛΗΣ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

 Άμεση ΔΕΝΤΡΟΦΥΤΕΥΣΗ του Λατομείου «Μουσαμά» ως πρώτη κίνηση για την αποκατάσταση του πληγωμένου περιβάλλοντός μας.

Αν δε δείξουμε τώρα που είναι η πιο κατάλληλη στιγμή ότι εμείς για πρώτη φορά εναντιωνόμαστε σε αυτό το έγκλημα, ΔΕ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Ξέρουμε ότι απέναντί μας έχουμε «βουνά» συμφερόντων. Έχουμε πολύ δρόμο… Δεν τελειώνει ο αγώνας μας εδώ. Ήταν μια πρώτη αγωνιστική κινητοποίηση για την έκφραση του προβλήματός μας. ΤΩΡΑ ξεκινά ο ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΜΑΣ ΑΓΩΝΑΣ!!!

Γνωρίζουμε, κρίνοντας και από τον εαυτό μας, ότι ο χρόνος είναι πολύ περιορισμένος ή ότι όλοι θα προτιμούσαμε να πίνουμε τον καφέ μας στο μπαλκόνι  μας, προσποιούμενοι ότι δεν τρέχει τίποτα. Θα επιθυμούσαμε και εμείς να μην στενοχωριόμαστε, αλλά η επιλογή να κλείνουμε το παράθυρό μας στη δυσοσμία, η φυγή στον ιδιωτικό μας χώρο και ο εγκλεισμός μας στα προσωπικά μας προβλήματα δεν μας τιμά.

Το πρόβλημα ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ είναι τεράστιο και δεν μπορούμε να κάνουμε πως το αγνοούμε!!!

ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!!!

Καλύτερα να δοκιμαστούμε στο σκληρό, επίπονο ΑΓΩΝΑ για την απομάκρυνση της χωματερής ΤΩΡΑ, παρά να βρεθούμε αντιμέτωποι ΑΥΡΙΟ με την αρρώστια.

Αν ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ, ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ….

Σαν Ένωση Γονέων ή υπό άλλη μορφή, που θα εξετάσουμε ώστε να έχει αποκλειστικό αντικείμενο το περιβάλλον, θα ζητήσουμε και θα πετύχουμε συνάντηση με τον Υπουργό Περιβάλλοντος κ. Σταθάκη ή τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Φάμελλο για να πάρουμε απαντήσεις για την πορεία όλων αυτών. Ζητάμε τη βοήθεια κάθε πολίτη που επιθυμεί να συνεισφέρει στο ΚΟΙΝΟ Μας αγώνα.

ΜΗΝ ΡΩΤΑΣ: «ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ, ΘΑ ΝΙΚΗΘΟΥΜΕ;»  ΠΟΛΕΜΑ!!!

ΟΧΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΧΤΙΣΤΕ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΤΗ ΦΥΛΗ !!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου