Άρδην, να αλλάξουμε ρότα· άρδην, να αποκαθηλώσουμε το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα·

Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Παιδικές χαρές «κίνδυνος θάνατος» στο Περιστέρι;


Το δένδρο που βλέπετε στην φωτογραφία, από τύχη και μόνο δεν πλάκωσε κάποιο ή κάποια παιδιά, επειδή ευτυχώς, η παιδική χαρά ήταν κλειστή. Παρ όλα αυτά, το δένδρο βρίσκεται εκεί επτά ολόκληρες μέρες, χωρίς να έχει ενδιαφερθεί κανένας να το κόψει και να το απομακρύνει και η παιδική χαρά, παραμένει κλειδωμένη. 
Καλά, πόσο ανεύθυνος, προχειρολόγος και ακατάλληλος μπορεί να είναι κάποιος που αφήνει ένα πεσμένο δένδρο πάνω στα όργανα της παιδικής χαράς, τόσες μέρες σε κοινή θέα, αδιαφορώντας όχι μόνο για την εικόνα αλλά και για
την ουσία του πράγματος; Πόσες άλλες παιδικές χαρές είναι ανοιχτές και επικίνδυνες για παιδιά και επισκέπτες; Αν αυτό το δένδρο κυρία Τσιώτα είχε πέσει πάνω στον δρόμο θα το είχατε αφήσει εκεί ή θα το είχατε μαζέψει; Αν αυτό το δένδρο κυρία Τσιώτα, είχε πέσει μέσα στην παιδική χαρά του Άλσους, σε πόσα λεπτά θα το είχατε απομακρύνει; Αλλά είπαμε: 
Στην διοίκηση του «φαίνεσθαι», όλα αυτά δεν παίζουν κανένα ρόλο... Η συγκεκριμένη παιδική χαρά βρίσκεται ανάμεσα σε Μιχαλακοπούλου, Φιλίππου και Κοραή στη Νέα Ζωή. Δεν απέχει παρά λίγα μέτρα από εκείνη στην οποία αναφερθήκαμε εκτεταμένα σε πρόσφατο άρθρο μας, αυτή δηλαδή της πλατείας Κοτζιά, η οποία ανακατασκευάστηκε δύο φορές μέσα σε διάστημα επτά μηνών και μάλιστα με προσωπική επίβλεψη της Αντιδημάρχου. Χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο; Δυστυχώς, έχουμε ξεφύγει πια από τα όρια των σχολίων, της κριτικής ή της πλάκας...Τα πράγματα εδώ είναι πολύ σοβαρά! Φαίνεται η κυρία Τσιώτα, ότι δεν έχει την δυνατότητα να τα ασκήσει τα καθήκοντά της με αξιοπιστία και ωριμότητα. Ίσως δεν έχει κατανοήσει, ότι από τις επιλογές και τις ενέργειές της, εξαρτάται η δημόσια υγεία και η δημόσια ασφάλεια! Κρίμα, πολύ κρίμα!
 Όχι τόσο για την διοίκηση Παχατουρίδη, που έτσι ή αλλιώς έχει χάσει εδώ και πάρα πολύ καιρό την «μπάλα», αλλά για το ίδιο το Περιστέρι και τους κατοίκους του. Μέχρι σήμερα, μπορούμε να δικαιολογήσουμε τον κ. Παχατουρίδη για την επιλογή της κ. Τσιώτα στην θέση αυτή. Ίσως πίστευε ότι η εμπειρία της θα την βοηθούσε να τα καταφέρει και να συνεχίσει την καλή πορεία που είχε η προκάτοχός της κ. Ευσταθιάδου (κοίτα που φτάσαμε, να εξυμνούμε την κοντή). Όμως, καθημερινά αποδεικνύεται, ότι η επιλογή του ήταν εντελώς λανθασμένη! Μέχρι σήμερα λοιπόν, σχολιάζουμε αποκλειστικά και μόνο τα χάλια στον τομέα ευθύνης της Αντιδημάρχου, χωρίς να «αγγίζουμε» τον Δήμαρχο.
 Όμως, η «ασυλία» του θα λήξει σε λίγους μήνες, όταν θα έχει την ευκαιρία να αλλάξει τις αρμοδιότητες στους Αντιδημάρχους του. 

 http://www.pitsounicity.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου