Άρδην, να αλλάξουμε ρότα· άρδην, να αποκαθηλώσουμε το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα·

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2016

Το Κίνημα Άρδην θέλει να αποκτήσει την δική του φωνή – υποστηρίξτε το!

Αναγνώσεις:
8661000014_cb0056d718_z_o_1aj2fmim91vg06q01kjv1kj51fh57-original
Το Κίνημα Άρδην οργανώνει την επικοινωνία του: Φίλοι και μέλη του Άρδην σχεδιάζουμε την δημιουργία ενός διαδικτυακού ραδιοφώνου, ενός χώρου παραγωγής οπτικοακουστικού υλικού για την προώθηση των ιδεών του Κινήματος, καθώς και μια μεγάλη αναβάθμιση της ιστοσελίδας μας, προκειμένου να ανταποκρίνεται στις νέες ανάγκες του Κινήματος.
Η προσπάθεια να αποκτήσουμε τα δικά μας μέσα, διασφαλίζει και την ελεύθερη και αυτοδύναμη έκφραση της προσπάθειάς μας.
Έτσι, καλούμε σε μια μικρή συμμετοχική χρηματοδότηση ώστε να εξασφαλίσουμε τους απαιτούμενους πόρους για την αγορά εξοπλισμού.
Το Κίνημα Άρδην στηρίζεται εξ ολοκλήρου σε ίδια οικονομικά μέσα –δηλαδή στον ‘πατριωτισμό’ όσων το
υποστηρίζουν! Θεωρούμε ότι η οικονομική αυτοτέλεια ενός πολιτικού κινήματος αποτελεί πρωταρχική προϋπόθεση για την ανεξαρτησία του.
Γι’ αυτό και προστρέχουμε σε όλους τους φίλους που μας υποστηρίζουν.
Επιλέγοντας ‘donate’ μεταφέρεστε στην διεθνή πλατφόρμα πληρωμών Paypal, στην οποία μπορείτε να συνεισφέρετε ακόμα κι αν δεν έχετε λογαριασμό, με την πιστωτική σας κάρτα. Η διαδικασία είναι απολύτως εγγυημένη και ασφαλής,  καθώς το paypal είναι το κατ εξοχήν εργαλείο διαδικτυακών συναλλαγών παγκοσμίως.
Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με τις διαδικτυακές συναλλαγές, ή επιθυμούν να συνεισφέρουν μέσω του δικού τους web banking, μπορούν καταθέσουν το ποσό που επιθυμούν στον κάτωθι λογαριασμό, με το αιτιολογικό «Καμπάνια Επικοινωνίας», και να ενημερώσουν το κίνημα Άρδην στέλνοντας ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση perardin@gmail.com:
Αριθμός Λογαριασμού: Εθνική Τράπεζα 116/768054-65
IBAN: GR12 0110 1160 0000 1167 6805 465
Σας Ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου